Clean and Bright True Apartment by SVOYA Studio

Jun 8th

This

Welcome to our gallery that includes the True Condominium by SVOYA Studio. You can too go to their Fb web page.

10 Photos Gallery of: Clean and Bright True Apartment by SVOYA Studio

Image of: This
Image of: Thick
Image of: Here,
Image of: Color
Image of: Here
Image of: This
Image of: These
Image of: This
Image of: The
Image of: The
 

SVOYA Studio is a design workshop based in 2000 based mostly out of Dnipropetrovsk, Ukraine. This superb staff focuses on development, architectural design, and inside design.

The True Condo venture happened in Kiev, Ukraine and was accomplished in early 2015. This design is a real masterpiece of pure supplies and opulent dwelling.

Denis Sokolov, Valery Sokolov, Tanya Lazovaya, Yulia Martynenko, and Artem Martynenko labored on the design and execution of this lovely challenge.

Using uncooked, pure woods and uncovered concrete make a pleasant juxtaposition of one another in the primary dwelling space whereas the calming bed room options tender tones and a stunning previous wardrobe.

The pure uncooked wooden colour of the shingle accent wall is carried all through the condo in small particulars – cabinets within the bed room, small stools within the rest room – making a cohesive design.

The restricted use of area on this condominium was taken into nice consideration through the designing interval and was nicely executed within the ultimate product.

It’s a feat to maintain the dwelling and eating rooms in the identical area and make them clearly separated, in addition to integrating them into each other to create a seamless flooring plan transition.

We hope you take pleasure in viewing this beautiful condominium as a lot as we do!

The beautiful shot from the far aspect of the room exhibits off the open circulate of the primary space of the house. The lounge flows into the eating room and a small sitting space. Pure and uncovered supplies make for beautiful texture modifications all through the house.

Shade is introduced into the lounge by means of the complementing space rug. Using hardwood flooring softens the concrete pillars and ceiling whereas the plush gray sofa seems to be cozy and alluring.

Right here, the shingled accent wall is seen whereas low gray shelving homes the leisure elements. The smooth wall artwork and contrasting geometric designs present consideration of the remainder of the decor within the artwork selection. Behind the sofa you possibly can see the thick hammock strung up and laden with blankets.

These beautiful wood flooring run by means of all the house. The massive home windows let in loads of mild and supply pretty views of the encompassing neighborhood. Right here you’ll be able to see the accent wall separating the dwelling area from the kitchen however can sneak a peak of the in depth wine rack within the nook. The eating desk is topped with delicate geometric pendant lights and plush chairs that match the sofa.

The fashionable minimalist mattress is offset by the addition of the vintage wardrobe to the suitable of the room. The textured space rug matches the mattress linens and the simplistic wall artwork above the mattress. A pure wooden shelf and matching bedside tables full the look of this room.

Thick curtains are used to dam out undesirable mild from the massive home windows. A flat display TV hangs throughout from the mattress and enormous ceiling panels matching the pure wooden present in the remainder of the room are used to loosen up the room.

Right here the nails that make up the wall artwork above the mattress may be seen. Touches of copper add delicate shade to the room.

This lovely toilet contains a glass enclosed bathe and sink space. The stunning gray tile partitions brighten the toilet with out taking away from the palette of the remainder of the home and extra pure wooden could be discovered right here. Oxidized copper sheets make up the ground of the toilet.

This small half tub makes use of the identical flooring as the complete rest room in addition to the pure uncovered wooden discovered all through the remainder of the home. A hanging copper sink provides a touch of shiny colour to the room whereas the economic type lamp and line of stark white candles convey mild to the room.

Unimaginable Modern Inexperienced Partitions Undertaking by SVOYA Studio | Sausalito Hillside Renovation With Completely Beautiful Views by Turnbull Griffin Haesloop Architects | Eye-Popping Burgess Road Undertaking by C.O.S. Design | Staggering Naroon Street Venture By C.O.S. Design

(c) 2015